Properes estrenes del 2024

Comencem un nou any amb la secció Llistats de Pel·lícula i no pot ser d'una altra manera que amb algunes de les pròximes estrenes que arribaran aquest any als cinemes i a les plataformes. 


El color porpra, 2023.
Dirigida per Blitz Bazawule. Basada en el musical teatral i en la novel·la de Alicia Walker escrita el 1982. Està protagonitzada per Halle Bailey i per Danielle Brooks. S'estrenarà a finals de desembre als Estats Units i arribarà al nostre país el 19 de gener de 2024. 

Madame Web, 2024.
Dirigida per S. J. Clarkson. S'estrenarà el 16 de febrer. Producció de Marvel Studios, és una història basada en la superheroïna del mateix nom, el personatge es diu Cassandra Webb i és una clarivident amb habilitats psíquiques que li permeten veure a dins el món de les aranyes. Estarà protagonitzada per Dakota Johnson, Sydney Sweeney i Isabela Merced. 

Reina Vermella, 2024. Producció espanyola per a Amazon Studios. Minisèrie dirigida per Koldo Serra de set capítols. Basada en la novel·la de Juan Gómez - Jurado. Protagonitzada per Vicky Luengo i Hovik Keuchkerian. És un bon thriller. S'estrenarà el 29 de febrer. 

Lilo & Stitch, 2024.
Producció de Disney també, però que arribarà directe a la plataforma d'streaming i no passarà pels cinemes. També és una versió amb personatges d'acció real de la pel·lícula de 2003. S'estrenarà el 10 de maig i estarà dirigida per Dean Fleisher-Camp. Protagonitzada per Maia Kealoha, Sudney Agudong i la veu de Chris Sanders. 

Kingdom of the Planet of the Apes, 2024.
Dirigida per Wes Ball. S'estrenarà el 24 de maig i és la sequela de la Guerra del Planeta del Simis, de 2017 i la quarta pel·lícula dins el regne del Planeta dels Simis. Tot s'inicia amb el remake de l'any 2001 dirigida per Tim Burton, EL Planeta dels Simis, posteriorment es va fer una trilogia sobre els orígens del Planeta dels Simis amb un ximpanzé anomenat Cèsar com a protagonista. Aquesta nova història serà protagonitzada per Owen Teague, Freya Allan i Peter Macon.  

Del revés 2, 2024.
Dirigida per Kelsey Mann. S'estrenarà el 14 de juny. És una segona part de la pel·lícula de l'any 2015, tindrà noves emocions i podrem acompanyar a la Riley en plena adolescència. 


Beetlejuice 2, 2024. Dirigida, com la primera part, per Tim Burton. És la segona part de la pel·lícula de 1988 i també estarà protagonitzada per Michael Keaton i per Winona Ryder, també s'hi afegirà la Jenna Ortega i s'estrenarà el 6 de setembre. Encara se'n saben poques coses de la pel·lícula. 


Joker: Folie à Deux, 2024.
Dirigida per Todd Phillips, igual que la primera part. S'estrenarà el 4 d'octubre i serà la segona part de la pel·lícula de 2019 amb Joaquin Phoenix. Aquest cop estarà acompanyat de Lady Gaga que interpretarà a la seva parella Harley Quinn. Serà un musical i està produïda per DC. 

Gladiator 2, 2024.
Dirigida per Ridley Scott. 24 anys després arribarà la segona part, aquest cop es centrarà en el personatge de Luci, el nebot de Còmode que va quedar marcar pel sacrifici que va fer Màxim. Estarà interpretada per Paul Mescal acompanyat de Denzel Washington, Connie Niellsen, Pedro Pascal, Joseph Quinn o Derek Jacobi... S'estrenarà el 22 de novembre. 

Wicked: Act 1, 2024.
Dirigida per Jon M. Chu. S'estrenarà el 27 de novembre i serà una adaptació del musical de 2003 i de la novel·la escrita el 1995 de Gregory Maguire. Estarà protagonitzada per Ariana Grande i Cynthia Erivo. S'explicarà la història de com una dona amb la pell verda es converteix en la Bruixa dolenta de l'Oest. També hi participaran Jeff Goldblum o Michelle Yeoh. 

The War of Rohirrim, 2024. Dirigida per Kenji Kamiyama. S'estrenarà el 13 de desembre i serà una pel·lícula d'animació basada en la novel·la d'El Senyor dels Anells de J. R. R. Tolkien. Ambientada 183 anys de la trilogia, és una preqüela que comptarà amb les veus de Brian Cox com a Helm, Mà de Ferro i Miranda Otto en el paper de Eowyn, com a narradora de la història. També hi participen Gaia Wise i Luke Pasqualino. 


Mufasa: El Rei Lleó, 2024. Dirigida per Barry Jenkins, s'estrenarà el 20 de desembre. Serà la preqüela del remake en acció real (en CGI) que es va realitzar de la pel·lícula de 1994. La primera part no va tenir gaires bones crítiques. 



Referències
- Viquipèdia 
- Filmaffinity

Comentaris