Cites, 2015 - 2016

Sinopsi: Seguit de primeres trobades de parelles que s'han conegut per internet. 
Títol original: Cites
Direcció: Pau Freixas
País: Catalunya
Guió: Pau Freixas
Fotografia: David Valdepérez
Repartiment: Eduardo Noriega, AIda Folch, Ingrid Rubio, Marc Cartes, Eva Santolaria, Laia Costa, Aida Oset, Biel Duran, Isak Férriz, Francesc Garrido, Julia Molins, Anna Moliner, Nausicaa Bonnín, Marta Marco... 
Gènere: Sèrie, Drama 
Temporades:
Durada: 26 episodis de 45 minuts
Classificació per edats: Per a majors de 7 anys

"L'amor no és un sentiment noble, és química, oxitocina i amb el temps desapareix." 
(Ona Palà - Júlia Molins) 

Basada en la sèrie del Regne Unit anomenada Dates i creada per Brian Elsley; però amb guions (la majoria d'ells) originals i amb episodis de 45 minuts. 
Una sèrie recomanada per als més romàntics, les trobades són plenes d'originalitat i amb bons diàlegs, molta naturalitat i escenaris amb molt d'encant. El fil conductor en totes les cites és la pròpia ciutat de Barcelona. Es pot veure molt bé com quallen les noves relacions en el món virtual i com tenim una necessitat de sentir-nos estimats. 
Val a dir que el doblatge en llengua espanyola que es va realitzar per a penjar la sèrie a diferents plataformes (Prime Video) és pèssim i és molt millor i recomanable veure-la en versió original (i si cal subtitulada). 
En cada capítol trobarem dues cites i totes són molt variades. 
La sèrie et deixa amb un sentiment molt satisfactori: per més especials que siguem sempre hi haurà algú amb el que podrem encaixar. 
La banda sonora és molt divertida i està molt ben triada. Black piece of Paper de Luthea Salom és la cançó que apareixerà a l'inici de cada capítol. 

En positiu: 
- Originalitat
- Banda sonora divertida

La meva puntuació: ⭐⭐ 7.8 sobre 10  [G: 8 / F: 8.5 / I: 7.5 / BSO: 8 / V:7] 

Curiositats: 
  • Ja ha començat el rodatge de Cites Barcelona, que serà una nova temporada d'aquesta sèrie i comptarà amb el mateix director i noves històries. 
Deixo a continuació la capçalera de la sèrie. 

Referències
- Viquipèdia
- Filmaffinity
- Espectador medio 
- CCMA
- Vilaweb
- Jose M. (Canal Youtube)




Comentaris