Escoles famoses del cinema

Avui a la secció de Llistats de pel·lícula trobarem les escoles famoses que apareixen en pel·lícules i sèries de televisió

Hogwarts. Apareix dins la saga de pel·lícules de Harry Potter. És l'escola de màgia per a bruixes i bruixots entre 11 i 17 anys. És un internat que té 4 "cases" diferents a on els alumnes hi ingressen segons les seves millors virtuts, entre Gryffindor (coratge i cavallerositat), Ravenclaw (saviesa, enginy i intel·lecte), Slytherin (astúcia i ambició) i Hufflepuff (treball, paciència, amistat i honestedat). 

Temple Jedi.
Ubicat a Coruscant, pertany a la saga de pel·lícules de La Guerra de les Galàxies i és la llar de l'Orde Jedi. En ell es troba l'Alt Consell Jedi. També és on els joves padawans aprenen a ser Jedi. També és conegut com el "Palau Jedi". Realment surt en els episodis I, II i III i durant les guerres clon és destruït. 

Institut Xavier per a joves talents. Dins de la saga dels X-Men. És la mansió X. És propietat de Charles Francis Xavier, el professor Xavier i ell és el primer director del centre. Està pensat per a que joves mutants puguin desenvolupar i aprendre a utilitzar les seves virtuts. A les pel·lícules només el dirigeixen el mateix professor i després també l'Ororo Munroe (Tempesta) mentre que en els còmics, en els quals es basen les pel·lícules, el dirigeixen la Kitty Pryde i també l'Scott Summers (Ciclop). En els còmics el centre canvia d'ubicació un cop es destrueix l'escola inicial.
 
Escola de primària de Springfield. Pertany al món dels Simpson. Sèrie de televisió creada per Matt Groening. És on estudien el Bart Simpson, la Lisa, Milhouse, Martin, Nelson o Ralph entre altres. El centre està regentat pel Director Skinner i té personatges principals i recurrents en la sèrie com ara l'Edna Krabappel (la professora de 4t del Bart), l'Elizabeth Hoover (la professora de 2n de la Lisa), en Willie (el conserge escocès), la Doris (la cuinera) o l'Otto (el conductor del bus escolar). 

East High.
L'escola de les pel·lícules de High School Musical on estudiaven els seus protagonistes. En la vida real és un institut que s'anomena igual. En la ficció l'ubiquen a Alburquerque mentre que està ubicat a Salt Lake City, a Utah, en la realitat. 


 Referències
- Viquipèdia

Comentaris