Actrius que han interpretat Marilyn Monroe

Aquest nou curs vull reiniciar la secció de Llistats de pel·lícula, començant amb una publicació mensual tots els primers dissabtes de cada mes

Aquest mes s'estrenarà, a Netflix el dia 28 de setembre, la pel·lícula Blonde,  una adaptació d'un dels best-seller sobre l'actriu. Per tant, aquesta primera secció va sobre totes les actrius que han interpretat a Marilyn Monroe

Theresa Russell i Michael Emil
Theresa Russell. Interpreta a Marilyn a la pel·lícula Insignificance de 1985. Dirigida per Nicholas Roeg. Aquest film segueix a quatre personatges que convergeixen en un hotel de la ciutat de Nova York una nit de 1954. Aquests personatges són: Joe DiMaggio, Albert Einstein, Marilyn Monroe i Joseph McCarthy. 


Madonna 
Madonna. En el seu videoclip de la cançó Material Girl el 1985 dins del disc de Like a Virgin. Madonna imita a Marilyn Monroe en la pel·lícula Els senyors prefereixen les rosses amb la cançó Diamonds are a girl's best friend.  


Michelle Williams i Dougray Scott
Michelle Williams. A la pel·lícula Una setmana amb Marilyn, estrenada el 2011. Dirigida per Simon Curtis i amb Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Dougray Scott, Emma Watson i Judi Dench. La pel·lícula rep multitud de premis. Aquest film té ressenya pròpia en el nostre blog, el qual deixo en el següent enllaç. Una setmana amb Marilyn, 2011. 


Charlotte Sullivan 
Charlotte Sullivan.
A la sèrie The Kennedys, realitzada el 2011. Una única temporada amb 8 episodis amb Greg Kinnear, Katie Holmes, Barry Pepper i Tom Wilkinson com a protagonistes. 

Kelly Garner
Kelli Garner.La Vida secreta de Marilyn Monroe, del 2015. Dirigida per Laurie Colyer és una minisèrie dramàtica, de dues hores i quaranta - set minuts, basada en el llibre escrit per J. Rally Taraborrelli amb el mateix títol. 


Ana de Armas i Marilyn Monroe 
Ana de Armas.
A la nova pel·lícula que estrenarà Netflix a finals de setembre, Blonde, basada en el best seller de Joyce Carol Oates del mateix títol i on també actuarà Adrien Brody.  



A jutjar les fotografies sobre l'actriu que s'assembla més a la Norma Jean original. 

Referències
- Viquipèdia 
- Netflix 

Comentaris