Les meves pel·lícules preferides de Sean Connery

Avui a la secció dels dissabtes de "Llistats de pel·lícula" les meves pel·lícules preferides interpretades per Sean Connery. És una llista completament subjectiva i d'opinió personal. 

Els intocables d'Eliot Ness, 1987.
Dirigida per Brian de Palma. Sean Connery fa el paper de Jim Malone, un dels agents d'Eliot Ness que vol atrapar i engarjolar a Al Capone. Amb aquest paper Sean Connery va guanyar l'òscar a millor actor secundari. Amb la música d'Ennio Morricone i ambientada al Chicago dels anys 1930. La pel·lícula està basada en la novel·la d'Oscar Fraley i Eliot Ness. 

Indiana Jones i l'última croada, 1989.
L'última pel·lícula de la trilogia d'Indiana Jones protagonitzada per Harrison Ford i dirigida per Steven Spielberg. Interpreta al personatge del pare d'Indiana que busca el Sant Grial i Indiana té que rescatar-lo ja que els nazis el segresten. És la millor aventura de les tres i va ser la més taquillera. 

El primer cavaller, 1995. Dirigida per Jerry Zucker i amb una entrada al blog. És una bona història sobre la llegenda del rei Artur, un rei ja madur i gran; amb un molt bon elenc i un guió molt entretingut. Trobareu la ressenya en el següent enllaç. El primer cavaller, 1995. 

Dragonheart, 1996.
Pel·lícula on l'actor no surt com a tal sinó que dobla la veu del drac protagonista. Dirigida per Rob Cohen i amb Dennis Quaid, David Thewlis, Pete Postlethwaite, Dina Meyer i Julie Christie com a protagonistes. És també una bona pel·lícula d'aventures. Penso que la versió doblada al castellà perd una mica, doncs la va acabar doblant Paco Rabal i no la veu habitual de Sean Connery (Arseni Corsellas). 


Referències
- Viquipèdia

Comentaris